Eureka,Californie
Blijf op de hoogte en volg De Moorwijntjes
16 September 2012 | Verenigde Staten, Eureka
Vanmorgen zijn we vertrokken van uit ons super hotel en het mooie Sacramento. We gaan richting Eureka aan de Pacific Ocean, het eerste gedeelte is voornamelijk fruitteelt langs de weg. Na een paar meren te hebben gepasseerd reden we door n prachtig natuur gebied, Humboldt Redwoods State Park. Een park begroeit met sequoiabomen. We zijn trouwens van de korte broek en hempje over gegaan naar de lange broek en vestje, het is hier n stuk frisser. Nadat we in Eureka n paar hotel hadden gecheckt zijn we toch maar door gereden omdat ze erg duur waren. 6 Mijl verder in Arcata kwamen we terecht in een hippie village, er was een festival gaande en het leek ons leuk hier te logeren maar het motel dat nog vrij was daar wilden we nog niet dood gevonden worden.....zo vatsig, alleen Paul voelde zich er thuis!! Dus zijn we door gereden naar het buiten gebied van Arcata en hebben daar n motel gevonden, Paul moet zich maar aanpassen.
Vandaag hebben we n lange reisdag gehad dus alleen maar foto's vanuit de auto geknipt.
Nu nog even n kaartje leggen en onze kelen smeren....we hebben erge dorst van t reizen, denken we!!
Proost y'all...
17 September 2012 - 09:02
Petra P:
Hey there,
Als Paul zich wel thuis voelde in dat vadsige motel kun je je toch afvragen hoe het er bij hem thuis uitziet?? ;]
Have a nice time!
groetjes Petra -
17 September 2012 - 09:25
Carla:
Misschien vinden jullie in EUREKA wel alle oplossingen voor al jullie problemen!!!!
Dan wel heel hard Eureka lallen in Eureka.
En ik zie t al; daar hebben ze ook al jullie lievelings rosé. Hopelijk hebben jullie er een paar kratten van ingeslaan, kunnen jullie ff vooruit.
En wie van jullie drinkt Cola? Daar is mij niks van bekend.
Geneet nog van t leeve en tot morge!
XXX -
17 September 2012 - 14:25
E:
Als er toch zoveel rosé wordt gedronken kunnen jullie toch wel wat investeren in een goed glas ipv plastic bekers. (smaakt veel lekkerder en dan krijgen jullie er helemaal geen genoeg meer van)
En dit geldt natuurlijk ook voor COLA "ceesje".
't kwartje( 12,5 eurocent klinkt niet) zal wel vallen in EUREKA!!
Maar alle gekheid op een stokje drink nog maar een slokje.
By the way wat kaarten jullie eigenlijk: strippoker of joker??
Enjoy your trip and until next time
xxx S.W.E.T.
Greets to y'all -
17 September 2012 - 16:31
Gien:
Wat jammer dat jullie toch zijn door gereden, waarom gunnen jullie Paul die vatzige viezigheid niet?
Het was leuk geweest daar tussen de hippies. Er komt vast nog wel weer wat vatzigs voorbij.
Hier naast mij liggen ook 2 vatzige viezerikken, die ruiken ook niet fris!