Sacramento, California - Reisverslag uit Sacramento, Verenigde Staten van De Moorwijntjes - WaarBenJij.nu Sacramento, California - Reisverslag uit Sacramento, Verenigde Staten van De Moorwijntjes - WaarBenJij.nu

Sacramento, California

Blijf op de hoogte en volg De Moorwijntjes

14 September 2012 | Verenigde Staten, Sacramento

Hay folks,

Na een rustige start zijn we vanmorgen vertrokken van Mariposa naar Sacramento, een rit van ongeveer 250 km. Sacramento is de hoofstad van Californie. In Modesto hebben we een illegale reiziger opgepikt, onderweg hebben we hem allemaal wel n paar keer gemept, hij was zo irritant.We dachten dat we van hem verlost waren maar toen we op onze riante familie kamer kwamen zagen we hem weer zitten!! Tijdens het eten was hij niet weg te slaan, dit heeft hij met de dood moeten bekopen!

Jullie zullen begrijpen uit dit verslag dat we niks anders te verzinnen hebben en dat er verders niks spectaculairs gebeurt is, buiten n file en een bermbrandje onderweg, en n lastige vlieg....

Morgen gaan we de stad bezichtigen met de shuttlebus ( service ) van ons hotel, dus Cees heeft n vrije dag en mag met ons mee!!
We brengen morgen verslag uit over onze ervaringen van Sacramento.

Ps. Voor Anna, een Italiaans uitzicht in de States ( foto ).

Nice weekend you 'all.

• 15 September 2012 - 09:32

Carla:

E José, misschien was die vlieg wel uh...je weet wel!
    Dus had die rustig laten vliegen.
    De dames kunnen nu 2 dagen onbeperkt Rose drinken, in de familiekamer. Wat een feest!
    Jullie staan er beter voor als hier in het druilige Baarlo.
    Have nog big fun en niet te zat! Gedraag jullie!
    doei

• 15 September 2012 - 10:02

Frrancina:

hoi collega,
    bij jullie is het beter als hier.Had gisteravond de verwarming al aan.
    als ik jou was bleef ik nog een maand langer.die verbouwing in de Beerendonck gaat goed vooruit. Alleen rond het eten gebeuren is echt aanpoten geblazen. we hebben allemaal spierpijn van het werken.
    Dus geniet er nog maar eens goed van. fijn weeekende allemaal gr. Francina xx

• 15 September 2012 - 12:53

Theo:

Hi there,

Bedankt! Vanmorgen jullie berichtje gelezen en nu krijg ik dat stomme liedje niet uit mijn hoofd.

There's something about the weather that everybody loves
    They call it the Indian spring of Sacramento
    And when the sun is up in the sky
    The wind is blowing by the riverside, most every day
    You're in Sacramento, a wonderful town Sing, sing, sing, din-di-din

Holy sacraments to y'all,
    Bigfoot

• 15 September 2012 - 14:03

Maike:

Haha dus oma is mee op reis!! Wederom weer erg leuk jullie te volgen! Mooie foto's ook!
    Amerika heeft me nooit echt aangesproken maar denk dat we toch maar eens een keer moeten gaan! Geniet nog van deze prachtige reis en laat in het vervolg oma met rust!!!!