Reno
Blijf op de hoogte en volg De Moorwijntjes
09 September 2012 | Verenigde Staten, Reno
Vanmorgen na ons uitgebreid ontbijt (dit keer hadden we keus uit 2 soorten jam) hebben we de wielrenners succes gewenst met hun recordpoging en zijn we vertrokken uit Battle Mountain .
Toen op weg naar Reno, zo'n 350 afgelegen km naar het westen.
Afgezien van wat dorpjes en wat indianen nederzettingen en een afgelegen prison was er verder helemaal niets!
Om 2uur waren we in Reno en hebben we ingecheckt in Cirus Circus een hotel met ruim 1500 kamers!!
Morgen gaan we eens een gokje wagen. Jose staat al geregistreerd als LEGAL GAMBLER.
Wish us luck$$$$.
Gamble y'all
10 September 2012 - 07:39
Hanita:
Hallo levensgenieters,
Wat een trip maken jullie, zo te lezen genieten jullie met volle teugen. Geef José niet te veel rosé voordat ze gaat spelen. Heel veel plezier nog
gr.Hanita
10 September 2012 - 08:42
Petra En Twan:
Hey there,
José; ik hoop dat je een lucky gambler wordt! Veel succes!
Het zal toch lastig zijn om de weg niet kwijt te raken in zo'n hotel....als je maar niet bij zo'n vadsige amerikaan per ongeluk op de kamer terecht komt....
Hier schijnt vandaag weer lekker de zon! ;] En kan het werk weer beginnen!
groetjes Petra. -
10 September 2012 - 10:54
Annemarie:
Haha stelletjes pubers! Rustig aan met de wijn! En pap en mam niet onze erfenis op gokken he!
xx Annemarie -
10 September 2012 - 11:52
Ria En Piet:
ha kilomaetervraeters,sjiek,die versjlage van ug reis door Amerika, al weit ig neet zeker of geej 't einde nugter zalt bereike!!
José,ig huur 't gaer asse os banknr. wils hebbe,haha
vuul plezeer en de gr. van O & O !!