Battle Mountain, Nevada - Reisverslag uit Battle Mountain, Verenigde Staten van De Moorwijntjes - WaarBenJij.nu Battle Mountain, Nevada - Reisverslag uit Battle Mountain, Verenigde Staten van De Moorwijntjes - WaarBenJij.nu

Battle Mountain, Nevada

Blijf op de hoogte en volg De Moorwijntjes

08 September 2012 | Verenigde Staten, Battle Mountain

Hay folks,

Vanmorgen zijn we begonnen aan onze trip naar Reno, dit doen we niet in een dag omdat het te ver rijden is. De bedoeling was om tot Elko te gaan maar we waren al vroeg daar en hebben toen besloten om door te rijden naar Battle Mountain. Dit is een stadje in the middle of nowhere in the dessert of Nevada! We zitten in en andere staat maar ook in n andere tijdzone, we hebben de klok een uur terug moeten zetten. Daar troffen we het Human Power Team aan in het hotel, dit zijn studenten van de TU Delft en de VU Amsterdam. Ze gaan hier op 10 september proberen het wereldrecord ligfietsen te verbeteren met de Velox 2. Het team wordt versterkt door oud sprintwereldkampioen schaatsen Jan Bos.
Je ziet op de foto Jan Bos en een BNner....met n vatsige reputatie!!

Geweldig dat jullie allemaal reageren, we kijken er iedere dag na uit. Leuk om te weten dat we fans hebben.

Anna, tot in oktober, desnoods met winterjas en handschoenen!! We komen
met het hele team Moorwijntjes.

We gaan afsluiten want we krijgen ontwennings verschijnselen, we kunnen onze beker ROSÉ niet stil houden!!

Cheers y'all...

• 09 September 2012 - 09:58

Twan:

Ha Paul, wie is die nerd langs jou? Ik zie maar 1 bn-er dat is PW.
    Fijne kermis in baarlo en geniet van jullie trip.
    greeetz Twan

• 09 September 2012 - 10:17

Sten:

Heerlijk een bakje koffie en een sigaretje en het reisverslag lezen in het zonnetje lezen.

SUPER

• 09 September 2012 - 10:20

Sten:

het is nog vroeg vandaar dat er 2 keer lezen in de zin staat haha

• 09 September 2012 - 10:50

Carla:

Die Jan Bos ken ik niet en die ene vadsige, komt me vaag bekend voor.............
    moet ik weer de hele dag over denken, wie dat ook alweer is.
    Heb wel wat anders aan me hoofd.

• 09 September 2012 - 14:36

Gien:

Hoi allemaal,

Wat leuk dat jullie in het zelfde hotel zitten als dat team.
    Is dat niks voor jou Paul, zo'n ligfiets, dan ben je wel zo in Echt!

Hier gaat alles z'n gangetje, de labjes hebben allebei een kluif, vinden ze lekker.
    Jullie kinjer en sjoenzonen komen zo een bakkie doen, gezellig.

Tot gauw.

• 09 September 2012 - 16:11

Anna:

ah mooi! daar past dan ook mooi de Toscaanse Bonensoep bij voor Cees! Eindelijk!
    Fijne voortzetting! Het Power Team, klinkt goed! Zijn jullie morgen ook nog daar zodat jullie de poging mee kunnen maken? En dan naast het team in de Volkskrant?? Kunnen jullie niet zo'n fiets voor een dagje of 2 huren, eens wat afwisseling...

Robin:

Maar maar, kunnen jullie ook nog over iets anders schrijven, drinken en denken dan die rosé! hahaha!
    En Paul, ben je nu i.pv. een vatsige sloveen een vatsige Amerikaan geworden? Idiota! ;)

• 09 September 2012 - 17:38

Francis:

Hé Pap en Mam (en Cees en José uiteraard!),

Vandaag even alle verhalen tot zover gelezen (oefening gehad en ik kon in het bos geen boom met een internetverbinding vinden) en even de foto's bekeken. Ziet er echt geweldig uit. Nog veel plezier en geniet er van!

Francis

• 10 September 2012 - 16:58

Wiel En Mariet:

Ha Moorwijntjes.
    Wel erg indrukwekkend wat ik allemaal op de foto,s zie.
    Als jullie terug zijn dan maar eens gauw afspreken met misschien nog meer foto,s.
    Geniet ze nog.
    Groetjes van de buurtjes