seattle - Reisverslag uit Amsterdam-Zuidoost, Nederland van De Moorwijntjes - WaarBenJij.nu seattle - Reisverslag uit Amsterdam-Zuidoost, Nederland van De Moorwijntjes - WaarBenJij.nu

seattle

Blijf op de hoogte en volg De Moorwijntjes

02 September 2012 | Nederland, Amsterdam-Zuidoost

Het eerste berichtje komt uit Seattle, we zijn vanmorgen om half 12 lokale tijd aan gekomen in Seattle. De vlucht ging smooth, het is makkelijker om in seattle te komen als gisteren naar Amsterdam. Met de trein reizen in Nederland is altijd n uitdaging. We hebben onze eerste hamburger al achter de kiezen en gaan zo te bed. We zijn kapotmoe en moeten weer fit zijn om morgen 500 km af te leggen naar de staat Idaho. Een lange trip dus " the ladys in the back can take a nap". We hebben nog geen liquorstore gevonden dus we gaan nuchter naar bed.

Greetings the Nomorewinetjes.....

• 02 September 2012 - 09:23

Emmy:

Wat een strop voor Seattle dat ze no more wijn kunnen verkopen aan jullie anders hadden hun no more liquor gehad en de zaak die dag eerder kunnen sluiten
    And now Sleepless in Seattle. En dan off you go to IDAHO. Have fun. Greetzzz MI

• 02 September 2012 - 09:54

Anna:

Fijn dat jullie goed aangekomen zijn, goede vervolgreis. En ja ik had er tóch een Sleepless in Seattle van gemaakt als ik jullie was geweest. Zóooo romantisch...

• 02 September 2012 - 10:29

Petra :

Toch altijd fijn als de vlucht goed is verlopen ;]
    Op naar Idaho! Jullie feest gaat beginnen!

greetzzzz Petra

• 02 September 2012 - 11:49

Carla:

Ik had jullie gisteren nog n good flight willen wensen,
    maar helaas pindakaas, ik lag weer de hele dag voor pampus.
    Maar goed, dat we niet mee zijn gegaan. Hadden we gelijk een probleem. haha
    Paul, kan ik ook privé berichtjes sturen? Ik dacht van de vorige keer dat dat ging.
    Maar hoe ook alweer?
    Nog heel veel big fun en de dames niet te zat!!!

Groetjes van mij (Jac is vanmorgen weer beginnen te werken, heeeel vroeg Bertie)

• 02 September 2012 - 12:49

Gien:

Fijn om te lezen dat jullie een goede vlucht hebben gehad. En we hopen dat de rest ook voorspoedig verloopt.
    Ik ben begonnen met het dagboekje voor Splintje, hij beleefd hier zoveel avonturen!
    En nu op naar een liquorstore and other booze!

Lieve groet, Gien

• 02 September 2012 - 14:03

Willemien:

fijn om te horen dat de vlucht goed gegaan is.
    wat voor een weer is het daar hoop goed sterkte voor de eerste 500 km.
    veel plezier tot de volgende keer.
    groetjes willemien