Ucluelet, Vancouver Island
Blijf op de hoogte en volg De Moorwijntjes
23 September 2012 | Canada, Ucluelet
Vanmorgen zijn we vertrokken bij Don en Jennifer waar we 2 fijne dagen hebben gehad en van heerlijke maaltijden hebben genoten. We zijn richting Tofino gegaan en hebben een motel geboekt in Ucluelet. Erg leuk plaatsje met Native artgallery's.
We hebben verschillende stranden bezocht met uitzicht over de Pacific Oceaan. Het zonnetje scheen, de lucht was blauw, we hadden niks meer te wensen....voor even!!
Morgen gaan we via Nanaimo terug naar t vaste land, een overtocht van ongeveer 2 uur. Hopelijk geven de orka's weer n showtje weg en komen we voldaan in Vancouver aan.
Wel folks, we gaan te bed!!
Good night y a'll.
24 September 2012 - 07:48
Hanita:
Door jullie reisverslagen merk je pas hoe groot Amerika is,als je jullie reis op de kaart bekijkt en dan ziet welke afstanden jullie afleggen en dan nog maar een redelijk klein stukje van Amerika-Canada hebben gezien. Jullie kunnen nog jaren vooruit.
Geniet nog maar de laatste paar daagjes
gr.Hanita -
24 September 2012 - 09:19
Carla:
Ben jaloers; Native artgallery's! Die hebben jullie toch wel bezocht,hé?
Paul, je kunt ook nog altijd natuurfotograaf als beroep kiezen.
Heb al zoveel mooie natuurfoto's gezien. Uh...ik neem aan, dat Paul van de foto's is.
En Cees van de auto en de dames van de rosé!
Geniet nog zoveel jullie kunnen.
Kram! -
24 September 2012 - 09:19
Carla:
Ben jaloers; Native artgallery's! Die hebben jullie toch wel bezocht,hé?
Paul, je kunt ook nog altijd natuurfotograaf als beroep kiezen.
En Cees van de auto en de dames van de rosé!
Geniet nog zoveel jullie kunnen.
Kram! -
24 September 2012 - 14:41
Gien:
Wat 'n prachtige natuur, natuurlijk heb je niks meer te wensen als je zoveel mooie plekken ziet!
Als ik bij ons de achtertuin inkijk is het ook indian summer.
Geniet er nog even van.
25 September 2012 - 13:27
Francina:
Hoi collega,
Wat heb ik weer genoten van jullie fotoo's en verhalen.
Inderdaad Paul je moet fotograaf worden, zo'n mooie fotoo's maak jij.
Wat gaat de tijd snel voorbij het is alweer de laatste week voor jullie.
Bertie ik ben wel weer blij als ik je weer zie.
En zeer benieuwd naar jou verhalen.
Nou ik zou zeggen geniet er nog van en tot gauw.
Dikke knuffel Francina.